Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai kiaušinių
  • 200 gramų jogurto (natūralus)
  • 1 galva svogūnų
  • 200 mililitrų majonezo
  • 8 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 0.5 galvos kopūstų
  • 300 gramų grybų (marinuoti)

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai kiaušinių
  • 200 gramų jogurto (natūralus)
  • 1 galva svogūnų
  • 200 mililitrų majonezo
  • 8 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 0.5 galvos kopūstų
  • 300 gramų grybų (marinuoti)

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 8

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūną susmulkinkite ir pakepinkite apie 2 minutes. Sudėkite nusausintus grybus ir patroškinkite dar 2 minutes. Išmaišykite jogurtą su majonezu, miltais ir kepimo milteliais. Įmuškite kiaušinius ir gerai išplakite. Galite įmaišyti prieskonių pagal skonį. Pusę šios masės sudėkite į kepimo formą. Ant viršaus pridėkite susmulkinto kopūsto ir pakepintų svogūnų su grybais. Ant viršaus užpilkite likusią majonezo ir jogurto masę. Išlyginkite paviršių. Kepkite apie 50-60 minučių 180° C orkaitėje.

Autorius: Miglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų