• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas bazilikų (džiovintas)
  • 2 česnakų
  • 300 gramų pomidorų pastos (konservuoti, savo sultyse)
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 arbatinio šaukštelio pomidorų pastos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Česnakus išspausti, sumaišyti su pomidorais, supilti alyvuogių aliejų ir suberti džiovintą baziliką.
    Viską sudėti į keptuvę ir troškinti apie 15 min. ant silpnos ugnies.
    Tada sudėti pomidorų pastą, pasūdyti ir dar patroškinti 2-3 min.
    Atvėsinti.
    Šis padažas dažniausiai naudojamas picoms gardinti, tačiau skanu ir su kitais patiekalais.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas bazilikų (džiovintas)
  • 2 česnakų
  • 300 gramų pomidorų pastos (konservuoti, savo sultyse)
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 arbatinio šaukštelio pomidorų pastos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Česnakus išspausti, sumaišyti su pomidorais, supilti alyvuogių aliejų ir suberti džiovintą baziliką.
    Viską sudėti į keptuvę ir troškinti apie 15 min. ant silpnos ugnies.
    Tada sudėti pomidorų pastą, pasūdyti ir dar patroškinti 2-3 min.
    Atvėsinti.
    Šis padažas dažniausiai naudojamas picoms gardinti, tačiau skanu ir su kitais patiekalais.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų