Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų
  • 1 česnakų
  • šiek tiek krapų
  • 7 vienetai pomidorų pastos (vyšniniai)
  • šiek tiek salotų
  • 1 vienetas svogūnų (raudonieji)
  • 2 vienetai kiaušinių (kietai virti)
  • 1 vienetas tunų (konservuotas, skardinė)
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek juodųjų alyvuogių
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Salotų padažui išspauskite pusės citrinos sultis ir sumaišykite jas su susmulkintu česnaku, alyvuogių aliejumi ir druska.
    Dėkite į salotinę suplėšytus salotų lapus, stambiai supjaustytą raudonąjį svogūną, tuną, pasmulkintas alyvuoges, ketvirčiais supjaustytus kiaušinius ir pomidorų puseles.
    Viską apibarstykite smulkintais krapais ir apšlakstykite pasiruoštu padažu.
    Skanaus.

Autorius: Giedrė

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų
  • 1 česnakų
  • šiek tiek krapų
  • 7 vienetai pomidorų pastos (vyšniniai)
  • šiek tiek salotų
  • 1 vienetas svogūnų (raudonieji)
  • 2 vienetai kiaušinių (kietai virti)
  • 1 vienetas tunų (konservuotas, skardinė)
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek juodųjų alyvuogių
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Salotų padažui išspauskite pusės citrinos sultis ir sumaišykite jas su susmulkintu česnaku, alyvuogių aliejumi ir druska.
    Dėkite į salotinę suplėšytus salotų lapus, stambiai supjaustytą raudonąjį svogūną, tuną, pasmulkintas alyvuoges, ketvirčiais supjaustytus kiaušinius ir pomidorų puseles.
    Viską apibarstykite smulkintais krapais ir apšlakstykite pasiruoštu padažu.
    Skanaus.

Autorius: Giedrė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų