SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto citrinų
- 1 česnakų
- šiek tiek krapų
- 7 vienetai pomidorų pastos (vyšniniai)
- šiek tiek salotų
- 1 vienetas svogūnų (raudonieji)
- 2 vienetai kiaušinių (kietai virti)
- 1 vienetas tunų (konservuotas, skardinė)
- 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
- šiek tiek juodųjų alyvuogių
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Salotų padažui išspauskite pusės citrinos sultis ir sumaišykite jas su susmulkintu česnaku, alyvuogių aliejumi ir druska.
Dėkite į salotinę suplėšytus salotų lapus, stambiai supjaustytą raudonąjį svogūną, tuną, pasmulkintas alyvuoges, ketvirčiais supjaustytus kiaušinius ir pomidorų puseles.
Viską apibarstykite smulkintais krapais ir apšlakstykite pasiruoštu padažu.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto citrinų
- 1 česnakų
- šiek tiek krapų
- 7 vienetai pomidorų pastos (vyšniniai)
- šiek tiek salotų
- 1 vienetas svogūnų (raudonieji)
- 2 vienetai kiaušinių (kietai virti)
- 1 vienetas tunų (konservuotas, skardinė)
- 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
- šiek tiek juodųjų alyvuogių
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Salotų padažui išspauskite pusės citrinos sultis ir sumaišykite jas su susmulkintu česnaku, alyvuogių aliejumi ir druska.
Dėkite į salotinę suplėšytus salotų lapus, stambiai supjaustytą raudonąjį svogūną, tuną, pasmulkintas alyvuoges, ketvirčiais supjaustytus kiaušinius ir pomidorų puseles.
Viską apibarstykite smulkintais krapais ir apšlakstykite pasiruoštu padažu.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą