Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 4 vienetai česnakų (skiltelės)
- šiek tiek juodųjų pipirų (nemalti)
- 4 vienetai laurų lapų (lapeliai)
- 500 gramų pomidorų pastos
- 5 vienetai svogūnų
- 3 valgomieji šaukštai acto (obuolių)
- 1 litras vandens
- 3 valgomieji šaukštai druskos
- 3 valgomieji šaukštai želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Paruoškite marinatą iš vandens, acto, želatinos, druskos, cukraus.
Į stiklainius sudėkite česnako skilteles, pipirus, lauro lapelius, prinokusius pomidorus ir griežinėliais pjaustytus svogūnus.
Užpilkite marinatu.
Stiklainį su uždėtu, bet neužsuktu dangteliu sudėkite į puodą, kuriame verda vanduo ir taip pakaitinkite apie 15 min.
Pakaitinus uždarykite.
Uždarytus stiklainius apverskite ir leiskite atšalti.
Atvėsus sudėkite šaltai į sklepą.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 4 vienetai česnakų (skiltelės)
- šiek tiek juodųjų pipirų (nemalti)
- 4 vienetai laurų lapų (lapeliai)
- 500 gramų pomidorų pastos
- 5 vienetai svogūnų
- 3 valgomieji šaukštai acto (obuolių)
- 1 litras vandens
- 3 valgomieji šaukštai druskos
- 3 valgomieji šaukštai želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Paruoškite marinatą iš vandens, acto, želatinos, druskos, cukraus.
Į stiklainius sudėkite česnako skilteles, pipirus, lauro lapelius, prinokusius pomidorus ir griežinėliais pjaustytus svogūnus.
Užpilkite marinatu.
Stiklainį su uždėtu, bet neužsuktu dangteliu sudėkite į puodą, kuriame verda vanduo ir taip pakaitinkite apie 15 min.
Pakaitinus uždarykite.
Uždarytus stiklainius apverskite ir leiskite atšalti.
Atvėsus sudėkite šaltai į sklepą.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą