• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1.5 kilogramo agurkų
  • 1.5 litro vandens
  • 2 valgomieji šaukštai druskos
  • 200 gramų cukraus
  • 150 mililitrų acto
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 3 arbatiniai šaukšteliai pipirai
  • šiek tiek krapų

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1.5 kilogramo agurkų
  • 1.5 litro vandens
  • 2 valgomieji šaukštai druskos
  • 200 gramų cukraus
  • 150 mililitrų acto
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 3 arbatiniai šaukšteliai pipirai
  • šiek tiek krapų

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 3

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Agurkus nuplaukite, nupjaustykite galiukus ir sudėkite į stiklainius. Užpilkite karštu vandeniu ir palaukite, kol atvės. Tada vandenį nupilkite į puodą ir sudėkite druską, cukrų, actą, medų, pipirus bei krapus ir pavirinkite apie 10 minučių.
  2. Tada marinatą supilstykite į stiklainius ant agurkų, sudėkite juos į puodą su vandeniu, uždengę dangteliais ir pasterizuokite apie 20 minučių. Sandariai uždarykite, pastatykite ant dangtelių ir leiskite atvėsti.

Autorius: Gražina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų