REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas paprikų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 200 gramų kiaulės faršo
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 200 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek prieskonių (kiaulienai)
  • šiek tiek grybų (džiovinti)
  • šiek tiek raudonėlių
  • 350 gramų tešlos (koldūnams)
  • šiek tiek citrinpipirių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulienos faršą sumaišyti su 1 susmulkintu svogūnu, 1 kiaušiniu, druska, pipirais bei prieskoniais.
    Tešlą plonai iškočioti, išspausti apvalius blynelius, ant kiekvieno jų dėti po šaukštelį paruošto kiaulienos faršo ir suformuoti koldūnus.
    Soformuotus koldūnus padėti į šaldymo kamerą.
    Įkaitinti orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.
    Atšaldytus koldūnus sudėti į kepimo formą.
    Keptuvėje apkepti 1 smulkintą svogūną ir smulkintą papriką.
    Pakepintas daržoves sudėti ant koldūnų.
    Išplakti 3 kiaušinius su trupučiu druskos grietine bei pienu ir užpilti ant koldūnų (labai svarbu, kad mišinys apsemtų koldūnus).
    Viršų apibarstyti baziliku, raudonėliu, citrinpipiriais, šiek tiek druskos bei džiocintais grybais ir kepti gerai įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.
    Skanaus.

Autorius: Vicky

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas paprikų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 200 gramų kiaulės faršo
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 200 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek prieskonių (kiaulienai)
  • šiek tiek grybų (džiovinti)
  • šiek tiek raudonėlių
  • 350 gramų tešlos (koldūnams)
  • šiek tiek citrinpipirių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulienos faršą sumaišyti su 1 susmulkintu svogūnu, 1 kiaušiniu, druska, pipirais bei prieskoniais.
    Tešlą plonai iškočioti, išspausti apvalius blynelius, ant kiekvieno jų dėti po šaukštelį paruošto kiaulienos faršo ir suformuoti koldūnus.
    Soformuotus koldūnus padėti į šaldymo kamerą.
    Įkaitinti orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.
    Atšaldytus koldūnus sudėti į kepimo formą.
    Keptuvėje apkepti 1 smulkintą svogūną ir smulkintą papriką.
    Pakepintas daržoves sudėti ant koldūnų.
    Išplakti 3 kiaušinius su trupučiu druskos grietine bei pienu ir užpilti ant koldūnų (labai svarbu, kad mišinys apsemtų koldūnus).
    Viršų apibarstyti baziliku, raudonėliu, citrinpipiriais, šiek tiek druskos bei džiocintais grybais ir kepti gerai įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.
    Skanaus.

Autorius: Vicky

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų