Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 160 gramų svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 3/4 stiklinės vandens
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų sviesto
  • 600 gramų žuvies (filė)
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų (malti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš kiaušinio, vandens, miltų ir šiek tiek druskos užminkome tešlą.
    Žuvies filė sumalame.
    Svogūnus smulkiai supjaustome ir pakepiname su sviestu.
    Į paruoštą žuvies faršą dedame pakepintus svogūnus, pagardiname kvapiaisiais pipirais, druska ir trupučiu cukraus.
    Viską gerai išmaišome ir formuojame koldūnus.
    Skanaus.

Autorius: Vicky

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 160 gramų svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 3/4 stiklinės vandens
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų sviesto
  • 600 gramų žuvies (filė)
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų (malti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš kiaušinio, vandens, miltų ir šiek tiek druskos užminkome tešlą.
    Žuvies filė sumalame.
    Svogūnus smulkiai supjaustome ir pakepiname su sviestu.
    Į paruoštą žuvies faršą dedame pakepintus svogūnus, pagardiname kvapiaisiais pipirais, druska ir trupučiu cukraus.
    Viską gerai išmaišome ir formuojame koldūnus.
    Skanaus.

Autorius: Vicky

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų