Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų svogūnų (šaloto)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 5 vienetai kiaušinių (kietai virti)
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės vandens
  • 1 druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 200 gramų grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš 3 kiaušinių, vandens, 1 šaukštelio druskos ir miltų užminkyti koldūnų tešlą.
    Nuvalyti ir nuplauti šaloto svogūnus, juos smulkiai supjaustyti ir lengvai pakepinti keptuvėje su sviestu.
    Įdėti smulkiai pjaustytų kietai virtų kiaušinių bei druskos.
    Plonai iškočioti tešlą, supjaustyti apskritimais ir įdaryti svogūnų bei kiaušinių įdaru.
    Virti apie 5-6 min. pasūdytame vandenyje, kol visi koldūnai iškyla į paviršių.
    Patiekti su grietinės bei svogūnų padažu.
    Skanaus!

Autorius: Karolina

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų svogūnų (šaloto)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 5 vienetai kiaušinių (kietai virti)
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės vandens
  • 1 druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 200 gramų grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš 3 kiaušinių, vandens, 1 šaukštelio druskos ir miltų užminkyti koldūnų tešlą.
    Nuvalyti ir nuplauti šaloto svogūnus, juos smulkiai supjaustyti ir lengvai pakepinti keptuvėje su sviestu.
    Įdėti smulkiai pjaustytų kietai virtų kiaušinių bei druskos.
    Plonai iškočioti tešlą, supjaustyti apskritimais ir įdaryti svogūnų bei kiaušinių įdaru.
    Virti apie 5-6 min. pasūdytame vandenyje, kol visi koldūnai iškyla į paviršių.
    Patiekti su grietinės bei svogūnų padažu.
    Skanaus!

Autorius: Karolina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų