REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 100 gramų kiaulės faršo
  • 300 gramų jautienos faršo
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 350 gramų kvietinių miltų
  • 100 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus supilti ant stalo ir viduryje kauburio padaryti duobutę.
    1 kiaušinį išplakti su pienu ir šiek tiek druskos.
    Kiaušinio ir pieno plakinį supilti į miltų duobutę ir išminkyti tešlą.
    Jautienos faršą suminkyti su kiaulieno faršu, 1 kiaušiniu, smulkintu svogūnų, česnaku, druska bei pipirais.
    Mėsos mase įdaryti koldūnus ir virti apie 15 min. verdančiame pasūdytame vandenyje.
    Patiekti su grietine ir svogūnų laiškais.
    Skanaus!

Autorius: Aurelija

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 100 gramų kiaulės faršo
  • 300 gramų jautienos faršo
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 350 gramų kvietinių miltų
  • 100 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus supilti ant stalo ir viduryje kauburio padaryti duobutę.
    1 kiaušinį išplakti su pienu ir šiek tiek druskos.
    Kiaušinio ir pieno plakinį supilti į miltų duobutę ir išminkyti tešlą.
    Jautienos faršą suminkyti su kiaulieno faršu, 1 kiaušiniu, smulkintu svogūnų, česnaku, druska bei pipirais.
    Mėsos mase įdaryti koldūnus ir virti apie 15 min. verdančiame pasūdytame vandenyje.
    Patiekti su grietine ir svogūnų laiškais.
    Skanaus!

Autorius: Aurelija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų