Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas svogūnų
- 100 gramų kiaulės faršo
- 300 gramų jautienos faršo
- 2 vienetai kiaušinių
- 350 gramų kvietinių miltų
- 100 mililitrų pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Miltus supilti ant stalo ir viduryje kauburio padaryti duobutę.
1 kiaušinį išplakti su pienu ir šiek tiek druskos.
Kiaušinio ir pieno plakinį supilti į miltų duobutę ir išminkyti tešlą.
Jautienos faršą suminkyti su kiaulieno faršu, 1 kiaušiniu, smulkintu svogūnų, česnaku, druska bei pipirais.
Mėsos mase įdaryti koldūnus ir virti apie 15 min. verdančiame pasūdytame vandenyje.
Patiekti su grietine ir svogūnų laiškais.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas svogūnų
- 100 gramų kiaulės faršo
- 300 gramų jautienos faršo
- 2 vienetai kiaušinių
- 350 gramų kvietinių miltų
- 100 mililitrų pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Miltus supilti ant stalo ir viduryje kauburio padaryti duobutę.
1 kiaušinį išplakti su pienu ir šiek tiek druskos.
Kiaušinio ir pieno plakinį supilti į miltų duobutę ir išminkyti tešlą.
Jautienos faršą suminkyti su kiaulieno faršu, 1 kiaušiniu, smulkintu svogūnų, česnaku, druska bei pipirais.
Mėsos mase įdaryti koldūnus ir virti apie 15 min. verdančiame pasūdytame vandenyje.
Patiekti su grietine ir svogūnų laiškais.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą