Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas acto
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek prieskonių
  • šiek tiek raudonųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Reikės:
    Koldūnų (jūsų nuožiūra) 8-10 vnt

    Koldūnus išverdame, įdedame į lėkštę, įpilame acto ir palaukiame 1 min kol truputį atšals. Dedame grietinės, koldūnus ir grietinę apibarstom universaliais prieskoniais, o ant viršaus dedame raudonųjų pipirų. Prieš valgydami viską išmaišome. Skanaus!

    Skaniausia su bulvių ir grybų koldūnais.

Autorius: anima

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas acto
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek prieskonių
  • šiek tiek raudonųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Reikės:
    Koldūnų (jūsų nuožiūra) 8-10 vnt

    Koldūnus išverdame, įdedame į lėkštę, įpilame acto ir palaukiame 1 min kol truputį atšals. Dedame grietinės, koldūnus ir grietinę apibarstom universaliais prieskoniais, o ant viršaus dedame raudonųjų pipirų. Prieš valgydami viską išmaišome. Skanaus!

    Skaniausia su bulvių ir grybų koldūnais.

Autorius: anima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų