Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 200 gramų cukraus
- 3 vienetai kiaušinių
- 400 gramų kvietinių miltų
- 400 mililitrų pieno
- šiek tiek grietinėlės (plakta)
- 2 stiklinės braškių
- 100 gramų kokosų (drožlės)
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 200 mililitrų mineralinio vandens
- 120 gramų baltojo šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius išplakame su cukrumi bei kokoso drožlėmis.
Supilame pieną, mineralinį vandenį ir įsijojame su kepimo milteliais sumaišytus miltus.
Iš gautos tešlos iškepame lietinius blynus.
Ant lietinių blynų purškiame plaktą grietinėlę, sudedame ketvirčiais supjaustytas braškes, užtarkuojame šokolado ir suvyniojame į ritinėlius.
Dekoruojame cielomis braškėmis, mėtų lapeliais ir iš braškių suformuotomis širdelėmis.
Šie blynai puikiai tiks ir Valentino dienai, ir Užgavėnėms.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 200 gramų cukraus
- 3 vienetai kiaušinių
- 400 gramų kvietinių miltų
- 400 mililitrų pieno
- šiek tiek grietinėlės (plakta)
- 2 stiklinės braškių
- 100 gramų kokosų (drožlės)
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 200 mililitrų mineralinio vandens
- 120 gramų baltojo šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius išplakame su cukrumi bei kokoso drožlėmis.
Supilame pieną, mineralinį vandenį ir įsijojame su kepimo milteliais sumaišytus miltus.
Iš gautos tešlos iškepame lietinius blynus.
Ant lietinių blynų purškiame plaktą grietinėlę, sudedame ketvirčiais supjaustytas braškes, užtarkuojame šokolado ir suvyniojame į ritinėlius.
Dekoruojame cielomis braškėmis, mėtų lapeliais ir iš braškių suformuotomis širdelėmis.
Šie blynai puikiai tiks ir Valentino dienai, ir Užgavėnėms.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą