Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 kilogramai bulvių
  • 500 gramų kopūstų (rauginti)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 1 stiklinė aliejaus
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves išvirkite su lupenomis, atvėsinkite ir sumalkite su mėsmale arba sugrūskite.
    Įdėkite miltus bei druską ir viską išminkykite iki vientisos masės.
    Kopūstus sudėkite į puodelį ir troškinkite su trupučiu aliejaus bei prieskoniais apie 40 min.
    Ištroškinus, atvėsinkite.
    Bulvių tešlą rankoje išplokite įdėkite kopūstų masės ir suformuokite labai plokščius cepelinus.
    Juos apkepkite keptuvėje su aliejumi, sudėkite į skardą pabarstytą miltais ir pašaukite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 15-20 min.
    Labai tinka su grietine.
    Skanaus.

Autorius: Mana

INGREDIENTAI:

  • 2 kilogramai bulvių
  • 500 gramų kopūstų (rauginti)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 1 stiklinė aliejaus
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves išvirkite su lupenomis, atvėsinkite ir sumalkite su mėsmale arba sugrūskite.
    Įdėkite miltus bei druską ir viską išminkykite iki vientisos masės.
    Kopūstus sudėkite į puodelį ir troškinkite su trupučiu aliejaus bei prieskoniais apie 40 min.
    Ištroškinus, atvėsinkite.
    Bulvių tešlą rankoje išplokite įdėkite kopūstų masės ir suformuokite labai plokščius cepelinus.
    Juos apkepkite keptuvėje su aliejumi, sudėkite į skardą pabarstytą miltais ir pašaukite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 15-20 min.
    Labai tinka su grietine.
    Skanaus.

Autorius: Mana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų