REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek taukų (riebalų) (kepti kepsniui)
  • 800 gramų jautienos (karbonadinė mėsa)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • šiek tiek druskos
  • 1.5 valgomojo šaukšto sviesto (užpilti ant kepsnio)
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui:
    grybų;
    2 svogūnai;
    2 šaukštai sviesto;
    žiupsnelis druskos.

    Mėsa išmušama, pabarstoma prieskoniais, druska ir ant jos dedamas įdaras.
    Įdaras: grybai išverdami, supjaustomi kubeliais ir pakepinami su susmulkintais svogūnais. Atšaldytas įdaras sumaišomas su sviestu ir iš jo formuojamas volelis. Aš naudojau marinuotus grubukus, tai net nekepinau. Sudėjus įdarą, mėsa suvyniojama voleliu ir pamirkoma į kiaušinių plakinį, o po to į džiūvėsėlius. Kepama riebaluose. Suktinis tiekiamas užpiltas sviestu. Skanaus

Autorius: sandra

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek taukų (riebalų) (kepti kepsniui)
  • 800 gramų jautienos (karbonadinė mėsa)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • šiek tiek druskos
  • 1.5 valgomojo šaukšto sviesto (užpilti ant kepsnio)
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui:
    grybų;
    2 svogūnai;
    2 šaukštai sviesto;
    žiupsnelis druskos.

    Mėsa išmušama, pabarstoma prieskoniais, druska ir ant jos dedamas įdaras.
    Įdaras: grybai išverdami, supjaustomi kubeliais ir pakepinami su susmulkintais svogūnais. Atšaldytas įdaras sumaišomas su sviestu ir iš jo formuojamas volelis. Aš naudojau marinuotus grubukus, tai net nekepinau. Sudėjus įdarą, mėsa suvyniojama voleliu ir pamirkoma į kiaušinių plakinį, o po to į džiūvėsėlius. Kepama riebaluose. Suktinis tiekiamas užpiltas sviestu. Skanaus

Autorius: sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų