Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 0.5 stiklinės kalendrų (kapota)
- 1 kilogramas kopūstų
- 1 stiklinė acto (ryžių)
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai sazemų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kopūstą supjaustyti šiaudeliais.
Ryžių actą sumaišyti su kalendra, aliejumi, pasūdyti ir papipirinti.
Šiuo užpilu aplieti kopūstus ir pamarinuoti apie 1-3 val. Periodiškai pamaišyti.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 0.5 stiklinės kalendrų (kapota)
- 1 kilogramas kopūstų
- 1 stiklinė acto (ryžių)
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai sazemų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kopūstą supjaustyti šiaudeliais.
Ryžių actą sumaišyti su kalendra, aliejumi, pasūdyti ir papipirinti.
Šiuo užpilu aplieti kopūstus ir pamarinuoti apie 1-3 val. Periodiškai pamaišyti.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą