Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 0.5 stiklinės kalendrų (kapota)
  • 1 kilogramas kopūstų
  • 1 stiklinė acto (ryžių)
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai sazemų aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kopūstą supjaustyti šiaudeliais.
    Ryžių actą sumaišyti su kalendra, aliejumi, pasūdyti ir papipirinti.
    Šiuo užpilu aplieti kopūstus ir pamarinuoti apie 1-3 val. Periodiškai pamaišyti.

Autorius: Vegetarė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 0.5 stiklinės kalendrų (kapota)
  • 1 kilogramas kopūstų
  • 1 stiklinė acto (ryžių)
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai sazemų aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kopūstą supjaustyti šiaudeliais.
    Ryžių actą sumaišyti su kalendra, aliejumi, pasūdyti ir papipirinti.
    Šiuo užpilu aplieti kopūstus ir pamarinuoti apie 1-3 val. Periodiškai pamaišyti.

Autorius: Vegetarė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų