Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • 1 valgomasis šaukštas imbierų (šviežias, sutrintas)
  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • 1 kilogramas vištienos sparnelių
  • 4 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • 2 valgomieji šaukštai sazemų aliejaus
  • 4 valgomieji šaukštai padažo (aitriųjų paprikų)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sparnelius perpjauti per sąnarius, galiukus pasidėti sultiniui. Sumaišyti medų, sojų padažą, aitriųjų paprikų padažą, sezamų aliejų, susmulkintus česnakus, imbierus. Sudėti sparnelius į marinatč ir palaikyti mažiausiai pusvalandį. Įkaitinti orkaitę iki 200 laipsnių. Į kepimo popieriumi išklotą skardą sudėti sparnelius ir kepti apie 45 min. Marinatą galima užvirinti, pavirti 15 min. ir patiekti kaip padažą. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • 1 valgomasis šaukštas imbierų (šviežias, sutrintas)
  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • 1 kilogramas vištienos sparnelių
  • 4 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • 2 valgomieji šaukštai sazemų aliejaus
  • 4 valgomieji šaukštai padažo (aitriųjų paprikų)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sparnelius perpjauti per sąnarius, galiukus pasidėti sultiniui. Sumaišyti medų, sojų padažą, aitriųjų paprikų padažą, sezamų aliejų, susmulkintus česnakus, imbierus. Sudėti sparnelius į marinatč ir palaikyti mažiausiai pusvalandį. Įkaitinti orkaitę iki 200 laipsnių. Į kepimo popieriumi išklotą skardą sudėti sparnelius ir kepti apie 45 min. Marinatą galima užvirinti, pavirti 15 min. ir patiekti kaip padažą. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų