INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai vištos filė
- 2 vienetai kiaušinių
- 100 gramų džiūvesėlių
- šiek tiek druskos
- 100 gramų sviesto
- šiek tiek petražolių
- šiek tiek krapų
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištienos filė supjaustome išilgai ir atmušame, pabarstome druska ir pipirais. Į vidų dedame gabaliuką sviesto, sumaišyto su SANTA MARIA petražolėmis ir krapais. Susukame į kotletą. Susuktus gabaliukas mirkome į suplaktus kiaušinius ir džiūvėsėlius, pakartojame dar kartą. (2-3 kartus mirkome į kiaušinį ir į džiūvėsėlius) Kas kartą apvoliotus džiūvėsėliuose gerai paspaudžiame iš visų pusių, kad neištekėtų kepant sviestas.
Kepame fritiūrinėje arba keptuvėje, kurioje iki pusės yra aliejaus ir vartome.
Autorius: Jelena
REKLAMA