REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 kilogramo kvietinių miltų
  • 200 gramų margarino
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų grietinės
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 kilogramo kiaulienos (faršas)
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek prieskonių
  • šiek tiek pipirai (juodieji)
  • 50 mililitrų vandens

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 0.5 kilogramo kvietinių miltų
  • 200 gramų margarino
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų grietinės
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 kilogramo kiaulienos (faršas)
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek prieskonių
  • šiek tiek pipirai (juodieji)
  • 50 mililitrų vandens

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į miltus įberkite žiupsnelį druskos ir sudėkite gabaliukais supjaustytą margariną. Trinkite tarp rankų, kol neliks margarino gabaliukų. Sudėkite kiaušinius ir grietinę, viską išmaišykite ir gerai išminkykite tešlą. Padėkite 30 min. į šaldytuvą.
  2. Į mėsą (galima naudoti ir supjaustytą mažais gabalėliais, bet man skaniau su faršu) sudėkite supjaustytą svogūną, berkite druskos, mėgstamų prieskonių, pipirų, įpilkite truputėlį vandens.
  3. Iškočiokite blynelius, dėkite mėsos įdaro ir formuokite kibinus. Kibinus išdėliokite ant skardos, aptepkite kiaušinio plakiniu.
  4. Kepkite įkaitintoje 180 °C temp. orkaitėje apie 30 - 40 minučių.

    Kibinai puikiai tinka skanauti tiek namuose, tiek gamtoje iškylaujant.

    Skanaus!

Autorius: Ingrida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų