Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 3 vienetai svogūnų (vidutinio dydžio)
- 6 vienetai kiaušinių (kietai virti)
- šiek tiek majonezo
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Papildomai reikės:
Svogūnų laiškų
Petražolių
Pomidorų arba paprikos
Kietai virtus kiaušinius sutarkuoti burokine tarka. Svogūnus supjaustyti kubeliais ir pakepinti iki auksinės spalvos. Pakepintus svogūnus, supilti į sietelį, kad nubėgtų aliejaus perteklius. Po to kiaušinius ir svogūnus sudėti į dubenį ir gerai išmaišyti su majonezu. Pagal skonį įdėti druskos ir pipirų. Druskos reikia dėti daugiau, nes ji kitą dieną kažkur stebuklingai "išgaruoja". Salotas galima pabarstyti smulkiai kapotais svogūnų laiškais, petražolėmis ir pan.
Rekomenduoju šias salotas valgyti TIK KITĄ DIENĄ, nes salotų skonis visiškai kitoks, negu ką tik pagamintų, skanaus :)
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 3 vienetai svogūnų (vidutinio dydžio)
- 6 vienetai kiaušinių (kietai virti)
- šiek tiek majonezo
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Papildomai reikės:
Svogūnų laiškų
Petražolių
Pomidorų arba paprikos
Kietai virtus kiaušinius sutarkuoti burokine tarka. Svogūnus supjaustyti kubeliais ir pakepinti iki auksinės spalvos. Pakepintus svogūnus, supilti į sietelį, kad nubėgtų aliejaus perteklius. Po to kiaušinius ir svogūnus sudėti į dubenį ir gerai išmaišyti su majonezu. Pagal skonį įdėti druskos ir pipirų. Druskos reikia dėti daugiau, nes ji kitą dieną kažkur stebuklingai "išgaruoja". Salotas galima pabarstyti smulkiai kapotais svogūnų laiškais, petražolėmis ir pan.
Rekomenduoju šias salotas valgyti TIK KITĄ DIENĄ, nes salotų skonis visiškai kitoks, negu ką tik pagamintų, skanaus :)
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą