REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek laurų lapų (lapai)
- 1 vienetas svogūnų
- 700 gramų kiaulienos
- šiek tiek kvietinių miltų
- 100 mililitrų raudonojo vyno
- 5 vienetai pievagrybių
- 100 mililitrų grietinėlės
- 400 mililitrų sultinio
- šiek tiek kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 8 suktinukams:
Mėsą supjaustyt į 8 gabaliukus, juos plonai išmušti, į vidų dėt saulėje džiovintus pomidorus, susukti ir apvolioti miltuose.
Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustyt. Į keptuvę įpilt šlakelį aliejaus, sudėt svogūnus, česnakus ir mėsą ir pakept kelias minutes, tuomet įpilt vyną ir dar patroškint minutę.
Puode užvirt sultinį, į jį sudėt keptuvės turinį, lauro lapus, kvapiuosius pipirus, įpjaustyt pievagrybius ir virt ant nedideles ugnies 40 min., tuomet įpilt grietinelę, pamaišyti ir dar pavirt 15 minučių.
Patiekt su bulvėmis.Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek laurų lapų (lapai)
- 1 vienetas svogūnų
- 700 gramų kiaulienos
- šiek tiek kvietinių miltų
- 100 mililitrų raudonojo vyno
- 5 vienetai pievagrybių
- 100 mililitrų grietinėlės
- 400 mililitrų sultinio
- šiek tiek kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 8 suktinukams:
Mėsą supjaustyt į 8 gabaliukus, juos plonai išmušti, į vidų dėt saulėje džiovintus pomidorus, susukti ir apvolioti miltuose.
Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustyt. Į keptuvę įpilt šlakelį aliejaus, sudėt svogūnus, česnakus ir mėsą ir pakept kelias minutes, tuomet įpilt vyną ir dar patroškint minutę.
Puode užvirt sultinį, į jį sudėt keptuvės turinį, lauro lapus, kvapiuosius pipirus, įpjaustyt pievagrybius ir virt ant nedideles ugnies 40 min., tuomet įpilt grietinelę, pamaišyti ir dar pavirt 15 minučių.
Patiekt su bulvėmis.Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą