• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek laurų lapų (lapai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 700 gramų kiaulienos
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • 100 mililitrų raudonojo vyno
  • 5 vienetai pievagrybių
  • 100 mililitrų grietinėlės
  • 400 mililitrų sultinio
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 8 suktinukams:

    Mėsą supjaustyt į 8 gabaliukus, juos plonai išmušti, į vidų dėt saulėje džiovintus pomidorus, susukti ir apvolioti miltuose.

    Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustyt. Į keptuvę įpilt šlakelį aliejaus, sudėt svogūnus, česnakus ir mėsą ir pakept kelias minutes, tuomet įpilt vyną ir dar patroškint minutę.

    Puode užvirt sultinį, į jį sudėt keptuvės turinį, lauro lapus, kvapiuosius pipirus, įpjaustyt pievagrybius ir virt ant nedideles ugnies 40 min., tuomet įpilt grietinelę, pamaišyti ir dar pavirt 15 minučių.

    Patiekt su bulvėmis.Skanaus!

Autorius: Kristina

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek laurų lapų (lapai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 700 gramų kiaulienos
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • 100 mililitrų raudonojo vyno
  • 5 vienetai pievagrybių
  • 100 mililitrų grietinėlės
  • 400 mililitrų sultinio
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 8 suktinukams:

    Mėsą supjaustyt į 8 gabaliukus, juos plonai išmušti, į vidų dėt saulėje džiovintus pomidorus, susukti ir apvolioti miltuose.

    Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustyt. Į keptuvę įpilt šlakelį aliejaus, sudėt svogūnus, česnakus ir mėsą ir pakept kelias minutes, tuomet įpilt vyną ir dar patroškint minutę.

    Puode užvirt sultinį, į jį sudėt keptuvės turinį, lauro lapus, kvapiuosius pipirus, įpjaustyt pievagrybius ir virt ant nedideles ugnies 40 min., tuomet įpilt grietinelę, pamaišyti ir dar pavirt 15 minučių.

    Patiekt su bulvėmis.Skanaus!

Autorius: Kristina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų