Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek paprikų (milteliai)
- 3 saujos špinatų (šaldyti/švieži)
- 1 kilogramas kiaulės prandinės
- 0.5 stiklinės kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus ((kepimui))
- 7/10 litro sultinio (daržovių)
- šiek tiek prieskonių (kiaulienai)
- 300 gramų sūris (ožkos pieno)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiauliena supjaustoma riekelėmis, pamušama ir įtrinama druska, pipirais bei kiaulienos prieskoniais.
Viename dubenyje sumaišomas smulkintas ožkos pieno sūris ir apvirti, susmulkinti špinatai.
Gauta masė dedama ant kiaulienos kepsnių, suvyniojama ir persmeigiama mediniais smeigtukais.
Ritinėliai apvoliojami miltuose ir apkepami keptuvėje su aliejumi.
Apkepinti ritinėliai sudedami puodą, apibarstomi paprikos milteliais, užpilami sultiniu, pagardinama prieskoniais ir troškinama apie 20-30 min.
Patiekiama su kepintomis bulvėmis, ryžiais ir daržovėmis.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek paprikų (milteliai)
- 3 saujos špinatų (šaldyti/švieži)
- 1 kilogramas kiaulės prandinės
- 0.5 stiklinės kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus ((kepimui))
- 7/10 litro sultinio (daržovių)
- šiek tiek prieskonių (kiaulienai)
- 300 gramų sūris (ožkos pieno)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiauliena supjaustoma riekelėmis, pamušama ir įtrinama druska, pipirais bei kiaulienos prieskoniais.
Viename dubenyje sumaišomas smulkintas ožkos pieno sūris ir apvirti, susmulkinti špinatai.
Gauta masė dedama ant kiaulienos kepsnių, suvyniojama ir persmeigiama mediniais smeigtukais.
Ritinėliai apvoliojami miltuose ir apkepami keptuvėje su aliejumi.
Apkepinti ritinėliai sudedami puodą, apibarstomi paprikos milteliais, užpilami sultiniu, pagardinama prieskoniais ir troškinama apie 20-30 min.
Patiekiama su kepintomis bulvėmis, ryžiais ir daržovėmis.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą