INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- 2 česnakų
- šiek tiek garstyčių
- 1 kilogramas kiaulės prandinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos sprandinę marinuojame garstyčių padaže su citrina ir česnaku. Palaiko per naktį. Kepame ant bambukinių iešmų konvekcinėje krosnelėje.
Pateikiame su pasirinktu garnyru.
Autorius: Tatjana
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- 2 česnakų
- šiek tiek garstyčių
- 1 kilogramas kiaulės prandinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos sprandinę marinuojame garstyčių padaže su citrina ir česnaku. Palaiko per naktį. Kepame ant bambukinių iešmų konvekcinėje krosnelėje.
Pateikiame su pasirinktu garnyru.
Autorius: Tatjana
REKOMENDUOJAME TOLIAU SKAITYKITE -
Šventiniai atradimai su VILVI
× Pranešti klaidą SIŲSTI