Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
- 1 sauja krapų
- 1 sauja petražolių
- 2 vienetai pomidorų pastos
- 1 vienetas svogūnų
- 1 kilogramas kiaulės nugarinės (arba sprandinė)
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 100 gramų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sprandinę supjaustykite degtukų dėžutės dydžio gabaliukais. Sumaišykite mėsą su druska ir pipirais.
Pomidorus ir svogūną supjaustykite griežinėliais, česnaką sugrūskite, o žalumynus susmulkinkite.
Mėsą sumaišykite su pomidorais, svogūnu, česnakais ir žalumynais.
Viską užpilkite aliejumi ir dar kartą išmaišykite.
Palikite marinuotis 4-6 val. Bent du kartus mėsą permaišykite.
Kepkite ant laužo ar griliuje.
Skanaus :-)
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
- 1 sauja krapų
- 1 sauja petražolių
- 2 vienetai pomidorų pastos
- 1 vienetas svogūnų
- 1 kilogramas kiaulės nugarinės (arba sprandinė)
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 100 gramų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sprandinę supjaustykite degtukų dėžutės dydžio gabaliukais. Sumaišykite mėsą su druska ir pipirais.
Pomidorus ir svogūną supjaustykite griežinėliais, česnaką sugrūskite, o žalumynus susmulkinkite.
Mėsą sumaišykite su pomidorais, svogūnu, česnakais ir žalumynais.
Viską užpilkite aliejumi ir dar kartą išmaišykite.
Palikite marinuotis 4-6 val. Bent du kartus mėsą permaišykite.
Kepkite ant laužo ar griliuje.
Skanaus :-)
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą