Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
  • 1 sauja krapų
  • 1 sauja petražolių
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 kilogramas kiaulės nugarinės (arba sprandinė)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 100 gramų aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sprandinę supjaustykite degtukų dėžutės dydžio gabaliukais. Sumaišykite mėsą su druska ir pipirais.
    Pomidorus ir svogūną supjaustykite griežinėliais, česnaką sugrūskite, o žalumynus susmulkinkite.
    Mėsą sumaišykite su pomidorais, svogūnu, česnakais ir žalumynais.
    Viską užpilkite aliejumi ir dar kartą išmaišykite.
    Palikite marinuotis 4-6 val. Bent du kartus mėsą permaišykite.
    Kepkite ant laužo ar griliuje.

    Skanaus :-)

Autorius: Rita

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
  • 1 sauja krapų
  • 1 sauja petražolių
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 kilogramas kiaulės nugarinės (arba sprandinė)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 100 gramų aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sprandinę supjaustykite degtukų dėžutės dydžio gabaliukais. Sumaišykite mėsą su druska ir pipirais.
    Pomidorus ir svogūną supjaustykite griežinėliais, česnaką sugrūskite, o žalumynus susmulkinkite.
    Mėsą sumaišykite su pomidorais, svogūnu, česnakais ir žalumynais.
    Viską užpilkite aliejumi ir dar kartą išmaišykite.
    Palikite marinuotis 4-6 val. Bent du kartus mėsą permaišykite.
    Kepkite ant laužo ar griliuje.

    Skanaus :-)

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų