Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių
  • 1/4 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
  • 4 vienetai morkų
  • šiek tiek petražolių (smulkintos)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 500 gramų kiaulės nugarinės
  • 3/4 arbatinio šaukštelio druskos
  • 0.5 stiklinės sultinio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustykite kiaulienos nugarinę didesniais kepsniais, juos šiek tiek pamuškite plaktuku ir apie 7 min. pakepinkite įkaitusioje gilioje keptuvėje.
    Tuomet supilkite sultinį, sudėkite nuskustas ir pasmulkintas bulves, morkas, svogūnus.
    Viską pagardinkite druska bei pipirais ir užvirinkite.
    Užvirus sumažinkite ugnį, uždenkite ir patroškinkite apie 30 min., kol daržovės ir mėsa gerai išsitroškins.
    Ištroškinus sudėkite petražoles ir sudėjus į lėkštes patiekite.
    Paprasta ir sotu.
    Skanaus.

Autorius: Janina

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių
  • 1/4 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
  • 4 vienetai morkų
  • šiek tiek petražolių (smulkintos)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 500 gramų kiaulės nugarinės
  • 3/4 arbatinio šaukštelio druskos
  • 0.5 stiklinės sultinio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustykite kiaulienos nugarinę didesniais kepsniais, juos šiek tiek pamuškite plaktuku ir apie 7 min. pakepinkite įkaitusioje gilioje keptuvėje.
    Tuomet supilkite sultinį, sudėkite nuskustas ir pasmulkintas bulves, morkas, svogūnus.
    Viską pagardinkite druska bei pipirais ir užvirinkite.
    Užvirus sumažinkite ugnį, uždenkite ir patroškinkite apie 30 min., kol daržovės ir mėsa gerai išsitroškins.
    Ištroškinus sudėkite petražoles ir sudėjus į lėkštes patiekite.
    Paprasta ir sotu.
    Skanaus.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų