Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių
- 1/4 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
- 4 vienetai morkų
- šiek tiek petražolių (smulkintos)
- 2 vienetai svogūnų
- 500 gramų kiaulės nugarinės
- 3/4 arbatinio šaukštelio druskos
- 0.5 stiklinės sultinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustykite kiaulienos nugarinę didesniais kepsniais, juos šiek tiek pamuškite plaktuku ir apie 7 min. pakepinkite įkaitusioje gilioje keptuvėje.
Tuomet supilkite sultinį, sudėkite nuskustas ir pasmulkintas bulves, morkas, svogūnus.
Viską pagardinkite druska bei pipirais ir užvirinkite.
Užvirus sumažinkite ugnį, uždenkite ir patroškinkite apie 30 min., kol daržovės ir mėsa gerai išsitroškins.
Ištroškinus sudėkite petražoles ir sudėjus į lėkštes patiekite.
Paprasta ir sotu.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių
- 1/4 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
- 4 vienetai morkų
- šiek tiek petražolių (smulkintos)
- 2 vienetai svogūnų
- 500 gramų kiaulės nugarinės
- 3/4 arbatinio šaukštelio druskos
- 0.5 stiklinės sultinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustykite kiaulienos nugarinę didesniais kepsniais, juos šiek tiek pamuškite plaktuku ir apie 7 min. pakepinkite įkaitusioje gilioje keptuvėje.
Tuomet supilkite sultinį, sudėkite nuskustas ir pasmulkintas bulves, morkas, svogūnus.
Viską pagardinkite druska bei pipirais ir užvirinkite.
Užvirus sumažinkite ugnį, uždenkite ir patroškinkite apie 30 min., kol daržovės ir mėsa gerai išsitroškins.
Ištroškinus sudėkite petražoles ir sudėjus į lėkštes patiekite.
Paprasta ir sotu.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą