Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 6 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek obuolių (šviežiai džiovinti)
- 1 vienetas svogūnų
- 250 gramų kiaulės faršo
- 1 vienetas kiaušinių
- 3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių (malti)
- 4 valgomieji šaukštai majonezo
- 100 gramų pieno
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Faršą, kiaušinį, maltus džiuvėsius, smulkiai pjaustytą svogūną sudėti į dubenį, pabarstyti druska, pipirais. Viską gerai išmaišyti.
Bulves nuskusti, supjaustyti plonomis juostelėmis, apibarstyti druska.
Iš mėsos padaryti 4 maltinukus. Ant jų viršaus dėti majonezą, tarkuotą sūrį ir džiovintus pjaustytus obuoliukus.
Maltinius ir bulves sudėti į riebalais pateptą kepimo formą.
Kepti apie 40-45 min įkaitintoje 200 - 220 C orkaitėje.
Iškepus galima valgyti su mėgstamomis daržovėmis.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 6 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek obuolių (šviežiai džiovinti)
- 1 vienetas svogūnų
- 250 gramų kiaulės faršo
- 1 vienetas kiaušinių
- 3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių (malti)
- 4 valgomieji šaukštai majonezo
- 100 gramų pieno
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Faršą, kiaušinį, maltus džiuvėsius, smulkiai pjaustytą svogūną sudėti į dubenį, pabarstyti druska, pipirais. Viską gerai išmaišyti.
Bulves nuskusti, supjaustyti plonomis juostelėmis, apibarstyti druska.
Iš mėsos padaryti 4 maltinukus. Ant jų viršaus dėti majonezą, tarkuotą sūrį ir džiovintus pjaustytus obuoliukus.
Maltinius ir bulves sudėti į riebalais pateptą kepimo formą.
Kepti apie 40-45 min įkaitintoje 200 - 220 C orkaitėje.
Iškepus galima valgyti su mėgstamomis daržovėmis.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą