REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 0.5 kilogramo kiaulienos (malta)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 vienetai batono (riekutės)
  • 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių (malti)
  • šiek tiek pieno
  • 15 gramų druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Batono riekutes išmirkykite piene ir sudėkite į maltą kiaulieną, įberkite druskos, maltų pipirų, smulkiai supjaustytą svogūną, įmuškite vieną kiaušinį. Viską gerai išmaišykite ir darykite ovalios formos kotletus. Po to kotletus suvilgykite plaktu kiaušiniu, apvoliokite džiūvesėliais ir kepkite 8-10 min. karštuose riebaluose. Garnyrui tinka virtos, keptos bulvės, makaronai ir įvairios daržovės.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų