REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 600 gramų kiaulienos kumpio
  • 8 vienetai bulvių
  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirai
  • 4 skiltelės česnakų
  • 3 valgomieji šaukštai majonezo
  • 1 pundelis bazilikų
  • 1 žiupsnelis raudonėlių
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 600 gramų kiaulienos kumpio
  • 8 vienetai bulvių
  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirai
  • 4 skiltelės česnakų
  • 3 valgomieji šaukštai majonezo
  • 1 pundelis bazilikų
  • 1 žiupsnelis raudonėlių
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustyti į keturias dalis, apiberti prieskoniais ir kapotu česnaku.
    Dėti baziliką, raudonėlį ir mėsą užpilti aliejumi.
    Palikti marinuotis kelioms valandoms.
  2. Bulves nuskusti ir apvirti.
    Morkas nuskusti ir supjaustyti rutuliukais, svogūną nulupti ir padalinti į keturias dalis.
  3. Į kepimo rankovę dėti morkas ir svogūnus, ant jų - mėsos kepsnius, juos aptepti majonezu, ir galiausiai sudėti apvirtas bulves (jas dar galima apibarstyti bulvių prieskoniais).
    Dėti į orkaitę ir kepti apie 1 valandą, 180 C laipsnių temperatūroje.
    Skanaus!

Autorius: Aistė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų