Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų (lapai)
- 2 vienetai svogūnų
- 1 kilogramas kiaulienos
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 3 stiklinės vandens
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulieną susipjaustome gabaliukais ir pakepiname ant sviesto. Šiek tiek apkepus sudedame smulkintus svogūnus ir dar pakepiname. Užpilame vandeniu, sudedame visus prieskonius, įdedame pomidorų pastos, viską sumaišome. Kai užverda, ugnį sumažiname iki labai silpnos ir verdame apie 1,5 valandos.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų (lapai)
- 2 vienetai svogūnų
- 1 kilogramas kiaulienos
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 3 stiklinės vandens
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulieną susipjaustome gabaliukais ir pakepiname ant sviesto. Šiek tiek apkepus sudedame smulkintus svogūnus ir dar pakepiname. Užpilame vandeniu, sudedame visus prieskonius, įdedame pomidorų pastos, viską sumaišome. Kai užverda, ugnį sumažiname iki labai silpnos ir verdame apie 1,5 valandos.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą