Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 0.5 stiklinės kukurūzų (konservuoti)
  • 1 vienetas morkų (virtos)
  • šiek tiek garstyčių
  • 2/5 stiklinės žirnių (konservuoti)
  • 100 gramų kiaulienos kumpio (karšto rūkymo)
  • 1 kilogramas kiaulės faršo
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė pieno
  • 100 gramų sūris
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek grietinės
  • šiek tiek prieskonių (kiaulienai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulienos faršą sumaišiau su druska, pipirais, supyliau pieną ir gerai išminkiau.
    Išklojau kepimo skardą folija ir išklojau ją kiaulienos faršu.
    Kiaulienos faršą aptepiau garstyčiomis ir iš eilės išklojau plonomis kiaulienos kumpio bei sūrio riekelėmis.
    Kiaušinius išplakiau ir sumaišiau su konservuotais žirneliais, kukurūzais bei virtos morkos kubeliais.
    Gautą masę sudėjau ant sūrio riekelių ir viską suvyniojau.
    Įkaitinau orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.
    Susiformavusį vyniotinį išvyniojau iš folijos ir aptepiau grietine.
    Kepiau apie 50 min.
    Iškeptą supjausčiau riekelėmis ir patiekiau su bulvių koše bei salotomis.
    Skanaus.

Autorius: Neringa

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 0.5 stiklinės kukurūzų (konservuoti)
  • 1 vienetas morkų (virtos)
  • šiek tiek garstyčių
  • 2/5 stiklinės žirnių (konservuoti)
  • 100 gramų kiaulienos kumpio (karšto rūkymo)
  • 1 kilogramas kiaulės faršo
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė pieno
  • 100 gramų sūris
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek grietinės
  • šiek tiek prieskonių (kiaulienai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulienos faršą sumaišiau su druska, pipirais, supyliau pieną ir gerai išminkiau.
    Išklojau kepimo skardą folija ir išklojau ją kiaulienos faršu.
    Kiaulienos faršą aptepiau garstyčiomis ir iš eilės išklojau plonomis kiaulienos kumpio bei sūrio riekelėmis.
    Kiaušinius išplakiau ir sumaišiau su konservuotais žirneliais, kukurūzais bei virtos morkos kubeliais.
    Gautą masę sudėjau ant sūrio riekelių ir viską suvyniojau.
    Įkaitinau orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.
    Susiformavusį vyniotinį išvyniojau iš folijos ir aptepiau grietine.
    Kepiau apie 50 min.
    Iškeptą supjausčiau riekelėmis ir patiekiau su bulvių koše bei salotomis.
    Skanaus.

Autorius: Neringa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų