REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų (džiovintas, maltas)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 3 vienetai svogūnų
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 200 mililitrų grietinėlės
  • 400 gramų kiaulės išpjovos
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1 stiklinė sultinio
  • šiek tiek prieskonių (kiaulienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nupjaustykite kiaulienos išpjovos plėves bei nuplaukite ir nusausinkite mėsą.
    Supjaustykite mėsą norimo dydžio gabalėliais ir įtrinkite prieskonių bei bazilikų mišiniu.
    Įkaitinkite keptuvę su aliejumi ir pakepinkite joje mėsą, kol abi gabalėlių pusės gražiai apkeps.
    Pakepus mėsą išimkite ją į lėkštę.
    Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir pakepinkite joje susmulkintus svogūnus.
    Pakepinus svogūnus, dėkite juos ir mėsą į puodą. Užpilkite sultiniu, grietinėle, įdėkite miltų, dar paskaninkite, jei norite, prieskoniais ir troškinkite apie 50 min.
    Patiekite šiltą su Jūsų mėgstamu garnyru.
    Skanaus.

Autorius: Reda

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų (džiovintas, maltas)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 3 vienetai svogūnų
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 200 mililitrų grietinėlės
  • 400 gramų kiaulės išpjovos
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1 stiklinė sultinio
  • šiek tiek prieskonių (kiaulienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nupjaustykite kiaulienos išpjovos plėves bei nuplaukite ir nusausinkite mėsą.
    Supjaustykite mėsą norimo dydžio gabalėliais ir įtrinkite prieskonių bei bazilikų mišiniu.
    Įkaitinkite keptuvę su aliejumi ir pakepinkite joje mėsą, kol abi gabalėlių pusės gražiai apkeps.
    Pakepus mėsą išimkite ją į lėkštę.
    Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir pakepinkite joje susmulkintus svogūnus.
    Pakepinus svogūnus, dėkite juos ir mėsą į puodą. Užpilkite sultiniu, grietinėle, įdėkite miltų, dar paskaninkite, jei norite, prieskoniais ir troškinkite apie 50 min.
    Patiekite šiltą su Jūsų mėgstamu garnyru.
    Skanaus.

Autorius: Reda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų