Nupjaustykite kiaulienos išpjovos plėves bei nuplaukite ir nusausinkite mėsą. Supjaustykite mėsą norimo dydžio gabalėliais ir įtrinkite prieskonių bei bazilikų mišiniu. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi ir pakepinkite joje mėsą, kol abi gabalėlių pusės gražiai apkeps. Pakepus mėsą išimkite ją į lėkštę. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir pakepinkite joje susmulkintus svogūnus. Pakepinus svogūnus, dėkite juos ir mėsą į puodą. Užpilkite sultiniu, grietinėle, įdėkite miltų, dar paskaninkite, jei norite, prieskoniais ir troškinkite apie 50 min. Patiekite šiltą su Jūsų mėgstamu garnyru. Skanaus.
Autorius: Reda
INGREDIENTAI:
šiek tiek bazilikų (džiovintas, maltas)
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
3 vienetai svogūnų
3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
200 mililitrų grietinėlės
400 gramų kiaulės išpjovos
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
2 valgomieji šaukštai sviesto
1 stiklinė sultinio
šiek tiek prieskonių (kiaulienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nupjaustykite kiaulienos išpjovos plėves bei nuplaukite ir nusausinkite mėsą. Supjaustykite mėsą norimo dydžio gabalėliais ir įtrinkite prieskonių bei bazilikų mišiniu. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi ir pakepinkite joje mėsą, kol abi gabalėlių pusės gražiai apkeps. Pakepus mėsą išimkite ją į lėkštę. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir pakepinkite joje susmulkintus svogūnus. Pakepinus svogūnus, dėkite juos ir mėsą į puodą. Užpilkite sultiniu, grietinėle, įdėkite miltų, dar paskaninkite, jei norite, prieskoniais ir troškinkite apie 50 min. Patiekite šiltą su Jūsų mėgstamu garnyru. Skanaus.