Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 400 gramų kiaulienos
- 100 mililitrų raudonojo vyno
- šiek tiek druskos
- 50 gramų grietinės
- 50 gramų sūris (tarkuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustyti porcijiniais gabalais, ištrinti prieskoniais.
Ant mėsos uždėti svogūnų pusžiedžius, grietinės.
Vyną sumaišyti su 100 ml vandens ir užpilti mėsą.
Kepti 220 laipsnių orkaitėje apie 20 min.
Po 20 min. uždėti sūrį ir dar pašauti į orkaitę 15 min.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 400 gramų kiaulienos
- 100 mililitrų raudonojo vyno
- šiek tiek druskos
- 50 gramų grietinės
- 50 gramų sūris (tarkuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustyti porcijiniais gabalais, ištrinti prieskoniais.
Ant mėsos uždėti svogūnų pusžiedžius, grietinės.
Vyną sumaišyti su 100 ml vandens ir užpilti mėsą.
Kepti 220 laipsnių orkaitėje apie 20 min.
Po 20 min. uždėti sūrį ir dar pašauti į orkaitę 15 min.
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą