Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek čiobrelių (Santa Maria)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (Santa Maria, grūsti)
  • 15 vienetų pomidorų pastos (slyviniai, perpjauti per pusę)
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 120 gramų juodųjų alyvuogių
  • 500 gramų kiaulės nugarinės
  • 2 valgomieji šaukštai prieskonių (mėsos, Santa Maria su čiobreliais)
  • 120 gramų sūris (fetos)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek čiobrelių (Santa Maria)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (Santa Maria, grūsti)
  • 15 vienetų pomidorų pastos (slyviniai, perpjauti per pusę)
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 120 gramų juodųjų alyvuogių
  • 500 gramų kiaulės nugarinės
  • 2 valgomieji šaukštai prieskonių (mėsos, Santa Maria su čiobreliais)
  • 120 gramų sūris (fetos)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustykite į 10 dalių, tada išmuškite ją plaktuku, patepkite aliejumi ir pabarstykite prieskoniais. Įdėkite mėsą į šaldytuvą ir palikite pusvalandžiui. Vėliau kepkite ją keptuvėje su kepsninės formos dugnu arba kontaktiniame griliuje.
    Pomidorus perpjaukite per pusę ir sudėkite ant kepimo skardos. Ant viršaus pabarstę trupintu fetos sūriu, kepkite apie 5 min. orkaitėje 200˚C temperatūroje. Išėmę, pabarstykite šviežiai maltais pipirais.
    Patiekite mėsą su keptais pomidorais, alyvuogėmis, čiobreliais ir jūsų mėgiamu padažu.

Autorius: Santa Maria

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų