Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • 1 valgomasis šaukštas kalendrų (šviežia, smulkinta)
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • 1/4 stiklinės majonezo
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 1/4 stiklinės aliejaus (augalinis)
  • 500 gramų krabų lazdelių
  • 1/3 stiklinės sviesto (nesūdytas)
  • 1 vienetas čili pipirų
  • 12 vienetų tortilijos
  • 6 valgomieji šaukštai salsa padažo
  • 1.5 stiklinės sūris (aštrus (pvz. Čederio), tarkuotas)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • 1 valgomasis šaukštas kalendrų (šviežia, smulkinta)
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • 1/4 stiklinės majonezo
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 1/4 stiklinės aliejaus (augalinis)
  • 500 gramų krabų lazdelių
  • 1/3 stiklinės sviesto (nesūdytas)
  • 1 vienetas čili pipirų
  • 12 vienetų tortilijos
  • 6 valgomieji šaukštai salsa padažo
  • 1.5 stiklinės sūris (aštrus (pvz. Čederio), tarkuotas)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą išlydyti ir sumaišyti su aliejumi puode virš nedidelės ugnies.
    Šį mišinį (išskyrus 2 šaukštus) supilti į gilią keptuvę, sudėti susmulkintą česnaką bei svogūną ir pakepinti apie 3 min.
    Pakepinus nukelti keptuvę nuo ugnies, sudėti atitirpintas bei susmulkintas krabų lazdeles, susmulkintą čili pipirą (be sėklų), majonezą bei druską ir viską gerai išmaišyti.
    Tortilijas apie 15 s pašildyti keptuvėje.
    Vieną tortilijos pusę aptepti pasiliktu sviesto bei aliejaus mišiniu, dėti ta puse į keptuvę, o ant kitos blyno pusės sudėti ingredientų mišinį, sūrį, kalendrą ir pakepinti apie 2 min.
    Apkepinus tortiliją perlenkti ir išimti iš keptuvės.
    Taip apkepti visas tortilijas.
    Galima kepti ir orkaitėje - tuomet reikėtų kepti apie 5 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Patiekti supjaustytas skiltelėmis su salsa padažu.
    Skanaus.

Autorius: Aiva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų