Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis apelsinų (žievelė, tarkuota)
  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 1 stiklinė spanguolių
  • 0.5 stiklinės apelsinų sulčių
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto (tirpintas)
  • 240 gramų kalakutienos krūtinėlių (virta arba kepta)
  • 6 vienetai tortilijos
  • šiek tiek sūris (Šveicariškas, tarkuotas)
  • šiek tiek svogūnų laiškų (smulkinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sudėkite į puodą spanguoles, supilkite cukrų, apelsinų sultis, sudėkite apelsino žievelę ir užvirkite.
    Užvirus pavirkite dar apie 10 min., kol spanguolės susproginės ir pasileis.
    Tuomet nukelkite nuo ugnies ir palikite atvėsti iki kambario temperatūros.
    Šį džemą galite kelias dienas laikyti šaldytuve.
    Aptepkite vieną kiekvienos tortilijos pusę tirpintu sviestu ir dėkite į keptuvę, sviestu patepta puse žemyn.
    Apibarstykite vieną pusę tortilijos tarkuotu sūriu, susmulkinta kalakutiena bei svogūnų laiškais, o kitą blyno pusę aptepkite spanguolių džemu.
    Kepkite, kol sūris išsilydys, ir tuomet perlenkite tortiliją per pusę.
    Taip apkepkite visas 6 tortilijas ir, supjaustę trikampiais, patiekite.
    Skanaus.

Autorius: Vilija

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis apelsinų (žievelė, tarkuota)
  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 1 stiklinė spanguolių
  • 0.5 stiklinės apelsinų sulčių
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto (tirpintas)
  • 240 gramų kalakutienos krūtinėlių (virta arba kepta)
  • 6 vienetai tortilijos
  • šiek tiek sūris (Šveicariškas, tarkuotas)
  • šiek tiek svogūnų laiškų (smulkinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sudėkite į puodą spanguoles, supilkite cukrų, apelsinų sultis, sudėkite apelsino žievelę ir užvirkite.
    Užvirus pavirkite dar apie 10 min., kol spanguolės susproginės ir pasileis.
    Tuomet nukelkite nuo ugnies ir palikite atvėsti iki kambario temperatūros.
    Šį džemą galite kelias dienas laikyti šaldytuve.
    Aptepkite vieną kiekvienos tortilijos pusę tirpintu sviestu ir dėkite į keptuvę, sviestu patepta puse žemyn.
    Apibarstykite vieną pusę tortilijos tarkuotu sūriu, susmulkinta kalakutiena bei svogūnų laiškais, o kitą blyno pusę aptepkite spanguolių džemu.
    Kepkite, kol sūris išsilydys, ir tuomet perlenkite tortiliją per pusę.
    Taip apkepkite visas 6 tortilijas ir, supjaustę trikampiais, patiekite.
    Skanaus.

Autorius: Vilija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų