INGREDIENTAI:
  -   1   česnakų (sutrinta) 
-   šiek tiek   juodųjų pipirų 
-   2 valgomieji šaukštai   kedro riešutų (smulkinti) 
-   2 valgomieji šaukštai   petražolių (smulkintos) 
-   0.5 valgomojo šaukšto   alyvuogių aliejaus 
-   1 valgomasis šaukštas   acto 
-   šiek tiek   druskos 
-   3 vienetai   burokėlių (vidutinio dydžio) 
-   60 gramų   sūris (ožkos, smulkintas) 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Įkaitinti orkaitę iki 200 laipsnių, burokėlius nuplauti ir kiekvieną įvynioti į foliją. Kepti burokėlius kol suminkštės apie 1-1,5 val. Iškeptus atvėsinti, nulupti ir supjaustyti nedideliais kubeliais.
 Užpilui sumaišyti aliejų, actą, smulkintą česnaką, druską, pipirus ir palikti, kad įsigertų prieskonių. Prieš laistant juo burokėlius, česnako gabalėlius išimti.
 Smulkintus burokėlius apšlakstyti užpilu, pabarstyti smulkintu sūriu, riešutais ir petražolių lapeliais.
   Autorius: http://forelle.blogas.lt