Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 10 vienetų bulvių (geriausia šviežios)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek kmynų
  • 5 vienetai vištienos blauzdelių
  • šiek tiek majonezo
  • šiek tiek pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (bulvių)
  • šiek tiek prieskonių (vištienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos blauzdeles pamarinuokite bent kelias valandas, jas pasūdžius, pabarsčius kmynais, pipirais ir vištienos prieskoniais.
    Nedideles bulves nuskuskite ir išvoliokite padaže iš aliejaus, pomidorų padažo, majonezo, prieskonių, druskos bei pipirų.
    Viską sudėkite į kepimo indą.
    Vištienos blauzdeles šiek tiek patepkite aliejumi, kad nedžiūtų.
    Kepkite apie 40-50 min. 190 laipsnių temperatūroje, kol gražiai paruduos.
    Skanaus!

Autorius: Tomas M.

INGREDIENTAI:

  • 10 vienetų bulvių (geriausia šviežios)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek kmynų
  • 5 vienetai vištienos blauzdelių
  • šiek tiek majonezo
  • šiek tiek pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (bulvių)
  • šiek tiek prieskonių (vištienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos blauzdeles pamarinuokite bent kelias valandas, jas pasūdžius, pabarsčius kmynais, pipirais ir vištienos prieskoniais.
    Nedideles bulves nuskuskite ir išvoliokite padaže iš aliejaus, pomidorų padažo, majonezo, prieskonių, druskos bei pipirų.
    Viską sudėkite į kepimo indą.
    Vištienos blauzdeles šiek tiek patepkite aliejumi, kad nedžiūtų.
    Kepkite apie 40-50 min. 190 laipsnių temperatūroje, kol gražiai paruduos.
    Skanaus!

Autorius: Tomas M.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų