Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis imbierų (tarkuotas)
- 1 arbatinis šaukštelis paprikų (malta)
- 120 gramų persikų (uogienė)
- 700 gramų vištienos blauzdelių
- 50 mililitrų acto
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į persikų uogienę įmaišykite actą, imbierą, paprikos miltelius ir druską.
Vištų blauzdeles pavoliokite uogienės marinate.
Marinuokite apie 6-8 valandas.
Kepkite sudėję ant griliaus grotelių.
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis imbierų (tarkuotas)
- 1 arbatinis šaukštelis paprikų (malta)
- 120 gramų persikų (uogienė)
- 700 gramų vištienos blauzdelių
- 50 mililitrų acto
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į persikų uogienę įmaišykite actą, imbierą, paprikos miltelius ir druską.
Vištų blauzdeles pavoliokite uogienės marinate.
Marinuokite apie 6-8 valandas.
Kepkite sudėję ant griliaus grotelių.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą