• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 10 vienetų vištiena ((kulšelės, be odos ir kaulų) )
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 2 valgomieji šaukštai apelsinų ((dideli arba sultys) )
  • 5 skiltelės česnakų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek žolelių
  • 6 bulvių
  • šiek tiek pomidorų pastos ((geltonieji čeri, pagal poreikį) )
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 10 vienetų vištiena ((kulšelės, be odos ir kaulų) )
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 2 valgomieji šaukštai apelsinų ((dideli arba sultys) )
  • 5 skiltelės česnakų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek žolelių
  • 6 bulvių
  • šiek tiek pomidorų pastos ((geltonieji čeri, pagal poreikį) )
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištieną ištrinti česnaku ir apibarstyti druska bei pipirais ir prieskoninėmis žolelėmis. Pasidaryti marinatą – medų ir apelsino sultis išplakti. Apipilti vištieną. Palikti pasimarinuoti valandą.
  2. Tuo metu nusiskusti bulves, susipjaustyti ir apšlakstyti aliejumi bei apiberti prieskoninėmis žolelėmis.
  3. Kai vištiena pasimarinuos, gabaliukus sudėti į stiklinį indą, ant viršaus suguldyti bulves.
  4. Kepti 200°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 50 min. Patiekti su geltonaisiais čeri pomidoriukais. Skanaus.

Autorius: silvijuma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
  • Šventiniai atradimai su VILVI

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų