Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų
  • 5 česnakų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
  • 1 sauja kalendrų (šviežia)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio paprikų (malta)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 2 kilogramai vištienos kulšelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pasiruošiame marinatą: susmulkiname česnaką, kalendra ir sumaišome su druska, paprika, pipirais, šviežiai spaustomis citrinos sultimis ir aliejumi.
    Šiuo marinatu užpilame vištienos kulšeles, išmaišome. Uždarome sandariai ir laikome šaldytuve apie 24 valandas (galima ir ilgiau).
    Kepame orkaitėje, 200 laipsnių pagal Celsijų, 1 valandą arba griliuje.

Autorius: Agnė L.

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų
  • 5 česnakų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
  • 1 sauja kalendrų (šviežia)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio paprikų (malta)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 2 kilogramai vištienos kulšelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pasiruošiame marinatą: susmulkiname česnaką, kalendra ir sumaišome su druska, paprika, pipirais, šviežiai spaustomis citrinos sultimis ir aliejumi.
    Šiuo marinatu užpilame vištienos kulšeles, išmaišome. Uždarome sandariai ir laikome šaldytuve apie 24 valandas (galima ir ilgiau).
    Kepame orkaitėje, 200 laipsnių pagal Celsijų, 1 valandą arba griliuje.

Autorius: Agnė L.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų