Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 6 česnakų
- 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
- 1 arbatinis šaukštelis rozmarino (smulkintas)
- 1 kilogramas vištienos sparnelių
- 1.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 10 valgomųjų šaukštų aliejaus
- 0.5 arbatinio šaukštelio baltųjų pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištų sparnelius įtrinkite druska, pipirais ir sutrintu česnaku.
Apiberkite vištieną rozmarinu, apipilkite aliejumi ir citrinos sultimis.
Marinuokite 2-4 valandas.
Po to kepkite grilyje ar orkaitėje (200 laipsnių, apie 1 valandą).
INGREDIENTAI:
- 6 česnakų
- 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
- 1 arbatinis šaukštelis rozmarino (smulkintas)
- 1 kilogramas vištienos sparnelių
- 1.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 10 valgomųjų šaukštų aliejaus
- 0.5 arbatinio šaukštelio baltųjų pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištų sparnelius įtrinkite druska, pipirais ir sutrintu česnaku.
Apiberkite vištieną rozmarinu, apipilkite aliejumi ir citrinos sultimis.
Marinuokite 2-4 valandas.
Po to kepkite grilyje ar orkaitėje (200 laipsnių, apie 1 valandą).
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą