REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • 1 vienetas svogūnų
  • 750 gramų vištienos sparnelių
  • 1 valgomasis šaukštas sojos padažo
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (vištienos)
  • 1 valgomasis šaukštas garstyčių padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nukerpame sparnelių galiukus. Perkerpame kiekvieną sparnelių dalį, pabarstome vištienos prieskoniais. Į keptuvę įpilame aliejaus. Kai aliejus gerai įkais, apkepiname vištų sparnelius. Kepti reikia ant kaitrios ugnies, kol iškeps. Tada ugnį sumažiname, suberiame pjaustytą svogūną ir kepame, kol gražiai paruduos. Atskirai sumaišome 4 šaukštus pomidorų padažo, šaukštą garstyčių, šaukštą sojų padažo, šaukštą medaus. Viską supilame ant vištos sparnelių ir troškiname dar porą minučių.

    Jei norite kepti grilyje ar ant laužo, tai pirmiausiai vištieną marinuojame 24 valandas. Marinatas: pomidorų padažas sumaišytas su sojos padažu, garstyčiomis ir medumi. Vištų sparnelius įtrinkite prieskoniais, sudėkite susmulkintą svogūną ir užpilkite marinatu.

    Skanaus

Autorius: Raminta

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • 1 vienetas svogūnų
  • 750 gramų vištienos sparnelių
  • 1 valgomasis šaukštas sojos padažo
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (vištienos)
  • 1 valgomasis šaukštas garstyčių padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nukerpame sparnelių galiukus. Perkerpame kiekvieną sparnelių dalį, pabarstome vištienos prieskoniais. Į keptuvę įpilame aliejaus. Kai aliejus gerai įkais, apkepiname vištų sparnelius. Kepti reikia ant kaitrios ugnies, kol iškeps. Tada ugnį sumažiname, suberiame pjaustytą svogūną ir kepame, kol gražiai paruduos. Atskirai sumaišome 4 šaukštus pomidorų padažo, šaukštą garstyčių, šaukštą sojų padažo, šaukštą medaus. Viską supilame ant vištos sparnelių ir troškiname dar porą minučių.

    Jei norite kepti grilyje ar ant laužo, tai pirmiausiai vištieną marinuojame 24 valandas. Marinatas: pomidorų padažas sumaišytas su sojos padažu, garstyčiomis ir medumi. Vištų sparnelius įtrinkite prieskoniais, sudėkite susmulkintą svogūną ir užpilkite marinatu.

    Skanaus

Autorius: Raminta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų