Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 česnakų (smulkintas)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 10 valgomųjų šaukštų petražolių (lapeliai, smulkinti)
  • 10 vienetų pomidorų pastos
  • 6 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 6 valgomieji šaukštai batono (trupiniai)
  • 6 valgomieji šaukštai parmezano sūrio (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pomidorus perpjaukite pusiau. Atsargiai išspauskite iš jų sėklas. Apibarstykite druska ir sudėkite pjūviu žemyn į kiaurasamtį, kad nuvarvėtų. Palaikykite 20 minučių.

    Į dubenį suberkite česnakus, petražoles, duonos trupinius, sūrį. Maišydami šakute, pilkite aliejų. Pagardinkite druska ir pipirais.

    Arbatiniu šaukšteliu pridėkite įdaro į pomidorų puseles. Įspauskite pirštais, nes kepant įdaras šiek tiek pakils.

    Įdarytus pomidorus sudėkite į aliejumi išteptą skardelę ir kepkite iki 180C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 20-25 minutes.

Autorius: Laura

INGREDIENTAI:

  • 5 česnakų (smulkintas)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 10 valgomųjų šaukštų petražolių (lapeliai, smulkinti)
  • 10 vienetų pomidorų pastos
  • 6 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 6 valgomieji šaukštai batono (trupiniai)
  • 6 valgomieji šaukštai parmezano sūrio (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pomidorus perpjaukite pusiau. Atsargiai išspauskite iš jų sėklas. Apibarstykite druska ir sudėkite pjūviu žemyn į kiaurasamtį, kad nuvarvėtų. Palaikykite 20 minučių.

    Į dubenį suberkite česnakus, petražoles, duonos trupinius, sūrį. Maišydami šakute, pilkite aliejų. Pagardinkite druska ir pipirais.

    Arbatiniu šaukšteliu pridėkite įdaro į pomidorų puseles. Įspauskite pirštais, nes kepant įdaras šiek tiek pakils.

    Įdarytus pomidorus sudėkite į aliejumi išteptą skardelę ir kepkite iki 180C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 20-25 minutes.

Autorius: Laura

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų