Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 5 česnakų (smulkintas)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 10 valgomųjų šaukštų petražolių (lapeliai, smulkinti)
- 10 vienetų pomidorų pastos
- 6 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 6 valgomieji šaukštai batono (trupiniai)
- 6 valgomieji šaukštai parmezano sūrio (tarkuotas)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pomidorus perpjaukite pusiau. Atsargiai išspauskite iš jų sėklas. Apibarstykite druska ir sudėkite pjūviu žemyn į kiaurasamtį, kad nuvarvėtų. Palaikykite 20 minučių.
Į dubenį suberkite česnakus, petražoles, duonos trupinius, sūrį. Maišydami šakute, pilkite aliejų. Pagardinkite druska ir pipirais.
Arbatiniu šaukšteliu pridėkite įdaro į pomidorų puseles. Įspauskite pirštais, nes kepant įdaras šiek tiek pakils.
Įdarytus pomidorus sudėkite į aliejumi išteptą skardelę ir kepkite iki 180C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 20-25 minutes.
INGREDIENTAI:
- 5 česnakų (smulkintas)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 10 valgomųjų šaukštų petražolių (lapeliai, smulkinti)
- 10 vienetų pomidorų pastos
- 6 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 6 valgomieji šaukštai batono (trupiniai)
- 6 valgomieji šaukštai parmezano sūrio (tarkuotas)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pomidorus perpjaukite pusiau. Atsargiai išspauskite iš jų sėklas. Apibarstykite druska ir sudėkite pjūviu žemyn į kiaurasamtį, kad nuvarvėtų. Palaikykite 20 minučių.
Į dubenį suberkite česnakus, petražoles, duonos trupinius, sūrį. Maišydami šakute, pilkite aliejų. Pagardinkite druska ir pipirais.
Arbatiniu šaukšteliu pridėkite įdaro į pomidorų puseles. Įspauskite pirštais, nes kepant įdaras šiek tiek pakils.
Įdarytus pomidorus sudėkite į aliejumi išteptą skardelę ir kepkite iki 180C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 20-25 minutes.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą