Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai morkų
- šiek tiek druskos
- 100 gramų sviesto
- šiek tiek prieskonių
- 1 vienetas žiedinių kopūstų
- 200 gramų svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustome 1 morką mažais griežinėliais.
Į verdantį pasūdytą vandenį įdedame žiedinį kopūstą (kalafiorą), suberiame morkos griežinėlius ir paverdame apie 10 min.
Kalafiorui išvirus, apipjaustome jo žiedus.
Sutarkuojame burokine tarka likusias 2 morkas ir supjaustome svogūnų laiškus.
Įkaitintoje keptuvėje ištirpiname sviestą, suberiame kalafioro žiedus, pakepame apie 5-10 min., tada suberiame tarkuotas bei puode virtas morkas ir viską pabarstome druska bei prieskoniais.
Apkepus morkoms, suberiame smulkintus svogūnų laiškus ir pakepame dar apie 2-3 min.
Valgyti rekomenduojama su virtomis šviežiomis bulvėmis.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai morkų
- šiek tiek druskos
- 100 gramų sviesto
- šiek tiek prieskonių
- 1 vienetas žiedinių kopūstų
- 200 gramų svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustome 1 morką mažais griežinėliais.
Į verdantį pasūdytą vandenį įdedame žiedinį kopūstą (kalafiorą), suberiame morkos griežinėlius ir paverdame apie 10 min.
Kalafiorui išvirus, apipjaustome jo žiedus.
Sutarkuojame burokine tarka likusias 2 morkas ir supjaustome svogūnų laiškus.
Įkaitintoje keptuvėje ištirpiname sviestą, suberiame kalafioro žiedus, pakepame apie 5-10 min., tada suberiame tarkuotas bei puode virtas morkas ir viską pabarstome druska bei prieskoniais.
Apkepus morkoms, suberiame smulkintus svogūnų laiškus ir pakepame dar apie 2-3 min.
Valgyti rekomenduojama su virtomis šviežiomis bulvėmis.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą