Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai morkų
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų sviesto
  • šiek tiek prieskonių
  • 1 vienetas žiedinių kopūstų
  • 200 gramų svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustome 1 morką mažais griežinėliais.
    Į verdantį pasūdytą vandenį įdedame žiedinį kopūstą (kalafiorą), suberiame morkos griežinėlius ir paverdame apie 10 min.
    Kalafiorui išvirus, apipjaustome jo žiedus.
    Sutarkuojame burokine tarka likusias 2 morkas ir supjaustome svogūnų laiškus.
    Įkaitintoje keptuvėje ištirpiname sviestą, suberiame kalafioro žiedus, pakepame apie 5-10 min., tada suberiame tarkuotas bei puode virtas morkas ir viską pabarstome druska bei prieskoniais.
    Apkepus morkoms, suberiame smulkintus svogūnų laiškus ir pakepame dar apie 2-3 min.
    Valgyti rekomenduojama su virtomis šviežiomis bulvėmis.
    Skanaus.

Autorius: Ingrida

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai morkų
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų sviesto
  • šiek tiek prieskonių
  • 1 vienetas žiedinių kopūstų
  • 200 gramų svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustome 1 morką mažais griežinėliais.
    Į verdantį pasūdytą vandenį įdedame žiedinį kopūstą (kalafiorą), suberiame morkos griežinėlius ir paverdame apie 10 min.
    Kalafiorui išvirus, apipjaustome jo žiedus.
    Sutarkuojame burokine tarka likusias 2 morkas ir supjaustome svogūnų laiškus.
    Įkaitintoje keptuvėje ištirpiname sviestą, suberiame kalafioro žiedus, pakepame apie 5-10 min., tada suberiame tarkuotas bei puode virtas morkas ir viską pabarstome druska bei prieskoniais.
    Apkepus morkoms, suberiame smulkintus svogūnų laiškus ir pakepame dar apie 2-3 min.
    Valgyti rekomenduojama su virtomis šviežiomis bulvėmis.
    Skanaus.

Autorius: Ingrida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų