• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai svogūnų (mėlynieji)
  • 100 gramų kiaulės lašinių
  • 75 gramai aliejaus
  • šiek tiek prieskonių
  • 500 gramų grybų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šaldytus virtus grybus atšildome. Į keptuvę pilame aliejaus, sudedame supjaustytus lašinukus, grybus bei kubeliais susmulkintus svogūnus. Kepame kol apskrus. Pabaigoje sudedam prieskonius. Tinka su bulvių koše. Labai skanu karštus grybus apipilti pasukomis.

Autorius: Rimantas

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai svogūnų (mėlynieji)
  • 100 gramų kiaulės lašinių
  • 75 gramai aliejaus
  • šiek tiek prieskonių
  • 500 gramų grybų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šaldytus virtus grybus atšildome. Į keptuvę pilame aliejaus, sudedame supjaustytus lašinukus, grybus bei kubeliais susmulkintus svogūnus. Kepame kol apskrus. Pabaigoje sudedam prieskonius. Tinka su bulvių koše. Labai skanu karštus grybus apipilti pasukomis.

Autorius: Rimantas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų