REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai svogūnų (mėlynieji)
- 100 gramų kiaulės lašinių
- 75 gramai aliejaus
- šiek tiek prieskonių
- 500 gramų grybų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šaldytus virtus grybus atšildome. Į keptuvę pilame aliejaus, sudedame supjaustytus lašinukus, grybus bei kubeliais susmulkintus svogūnus. Kepame kol apskrus. Pabaigoje sudedam prieskonius. Tinka su bulvių koše. Labai skanu karštus grybus apipilti pasukomis.
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai svogūnų (mėlynieji)
- 100 gramų kiaulės lašinių
- 75 gramai aliejaus
- šiek tiek prieskonių
- 500 gramų grybų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šaldytus virtus grybus atšildome. Į keptuvę pilame aliejaus, sudedame supjaustytus lašinukus, grybus bei kubeliais susmulkintus svogūnus. Kepame kol apskrus. Pabaigoje sudedam prieskonius. Tinka su bulvių koše. Labai skanu karštus grybus apipilti pasukomis.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą