Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 gabalai upėtakių
  • 2 valgomieji šaukštai citrinų
  • 1 arbatinis šaukštelis sojos padažo
  • 4 aliejaus
  • 1 skiltelė česnakų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 4 gabalai upėtakių
  • 2 valgomieji šaukštai citrinų
  • 1 arbatinis šaukštelis sojos padažo
  • 4 aliejaus
  • 1 skiltelė česnakų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišyti marinato ingredientus: citrinos sultis, sojos padažą, česnaką, ir įtrinti upėtakį.
  2. Palaikyti pusvalandį ir kepti arba griliuje, arba ant gerai įkaitintos keptuvės, įpylus šiek tiek aliejaus.
  3. Baigiant kepti galima palaistyti marinatu. Valgyti su įvairiu garnyru, daržovių salotomis.

Autorius: Dovilė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų