Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 česnakų
- šiek tiek čiobrelių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų
- šiek tiek laurų lapų
- šiek tiek rozmarino
- šiek tiek druskos
- 50 mililitrų aliejaus
- 1 vienetas lynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Lyną išdarinėti, galvą palikti, o žvynus nubrūžinti su druska. Smulkintą česnaką sumaišyti su šaukšteliu druskos, bei priberti po žiupsnelį kiekvienų prieskonių. Mišiniu ištrinti žuvies vidų, įdėti krapų. Palikti susistovėti bent valandai. Žuvies viršų aptepti pasūdytu aliejumi bei kepti orkaitėje, ar krosnyje, aliejuotoje skardoje apie 40 min.
INGREDIENTAI:
- 1 česnakų
- šiek tiek čiobrelių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų
- šiek tiek laurų lapų
- šiek tiek rozmarino
- šiek tiek druskos
- 50 mililitrų aliejaus
- 1 vienetas lynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Lyną išdarinėti, galvą palikti, o žvynus nubrūžinti su druska. Smulkintą česnaką sumaišyti su šaukšteliu druskos, bei priberti po žiupsnelį kiekvienų prieskonių. Mišiniu ištrinti žuvies vidų, įdėti krapų. Palikti susistovėti bent valandai. Žuvies viršų aptepti pasūdytu aliejumi bei kepti orkaitėje, ar krosnyje, aliejuotoje skardoje apie 40 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą