Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas ešerių ((maždaug 700g svorio))
- 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 30 gramų baltojo vyno
- šiek tiek druskos
- 1 vienetas pankolių (gumbai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pankolio gumbas nuplaunamas ir smulkiai supjaustomas.
Žuvis išvaloma, nuplaunama ir nupjaunama galva bei pelekai.
Apdorota žuvis įtrinama druska bei pipirais ir dedama į kepimo indą.
Žuvies viršus šiek tiek įpjaunamas ir į tas įpjovas sudedami citrinos griežinėliai.
Viskas apšlakstoma alyvuogių aliejumi, sudedamas susmulkintas pankolis ir supilamas vynas.
Kepama apie 30-40 min. 190 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Patiekiamas šiltas su rozmarino šakelėmis bei orkaitėje keptomis bulvėmis.
Skanaus
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas ešerių ((maždaug 700g svorio))
- 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 30 gramų baltojo vyno
- šiek tiek druskos
- 1 vienetas pankolių (gumbai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pankolio gumbas nuplaunamas ir smulkiai supjaustomas.
Žuvis išvaloma, nuplaunama ir nupjaunama galva bei pelekai.
Apdorota žuvis įtrinama druska bei pipirais ir dedama į kepimo indą.
Žuvies viršus šiek tiek įpjaunamas ir į tas įpjovas sudedami citrinos griežinėliai.
Viskas apšlakstoma alyvuogių aliejumi, sudedamas susmulkintas pankolis ir supilamas vynas.
Kepama apie 30-40 min. 190 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Patiekiamas šiltas su rozmarino šakelėmis bei orkaitėje keptomis bulvėmis.
Skanaus
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą